Έπιπλα μπάνιου: διακόσμηση & τοποθέτηση | Dreamy Kitchen
 

Έπιπλα μπάνιου – Η διακόσμηση και η τοποθέτηση τους

έπιπλα μπάνιου

Συνήθως ο χώρος του μπάνιου είναι πιο μικρός συγκριτικά με τα υπόλοιπα δωμάτια και θα πρέπει να γίνει σωστή τοποθέτηση των επίπλων μπάνιου ώστε να εξοικονομηθεί χώρος, αλλά και για να υπάρχει λειτουργικότητα. Το μπάνιο δεν θα πρέπει να είναι μόνο όμορφο, αλλά θα πρέπει να προσφέρει και αρμονία.

Το στιλ στα έπιπλα μπάνιου
Πως θέλετε να είναι το μπάνιο σας; Παραδοσιακό ή μοντέρνο; Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, θα αγοράσετε και τα ανάλογα έπιπλα. Τα έπιπλα μπάνιου συμπληρώνουν την τελική σας επιλογή για αυτό θα πρέπει να είστε σίγουροι για το πώς θα θέλετε να φαίνεται ο χώρος αυτός. Μπορείτε να ψάξετε ακόμα και στο internet και να πάρετε ιδέες για έπιπλα αλλά και για τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου μπάνιου.

Το μέγεθος του μπάνιου και ο φωτισμός
Πριν πατέ να αγοράσετε τα έπιπλα μπάνιου, θα πρέπει να έχετε μετρήσει το χώρο και να αγοράσετε έπιπλα που ταιριάζουν σε αυτό. Ο χρωματισμός βοηθά στο να αναδειχθεί ο χώρος. Εάν δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός, μπορείτε να τοποθετήσετε σποτάκια σε πολλά σημεία του μπάνιου σας.

Προϊόντα που τοποθετούνται στα έπιπλα μπάνιου
Ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται ένα λειτουργικό μπάνιο, στο οποίο μπορεί να τοποθετήσει όλα αυτά τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του μπάνιου, όπως πετσέτες, απορρυπαντικά, σαμπουάν, κτλ. Το μπάνιο θα πρέπει να διαθέτει λίγα ράφια για τον λόγο αυτό.

dreamykitchen
Πού είμαστε
Έκθεση
25ης Μαρτίου 5, Ταύρος, Αθήνα

ΔΕΥΤ. – ΤΕΤ. – ΣΑΒ.: 9:00 – 14:00
ΤΡΙ. – ΠΕΜ. – ΠΑΡ.:
9:00 – 14:00 / 17.30 – 21.00
Στοιχεία επικοινωνίας
+30 210 34 10 770
+30 210 34 10 770
Social
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Αφήστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε εμείς

 

Επικοινωνία